Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Erkek olmanın dezavatajları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Kızlardan her zaman erkekler özür diler bir kadın asla erkegin ayagına gitmez Wink

Sakal , bıyık derken birçok vakit harcarlar ve ugraşırlar

Arabanın dekeri bozuldugunda Kızlar ugraşmazlar erkeklerden yardım isterler Wink

Erkekler kendi arabaların dekerliklerini değiştirmeyi öğrenmeliler Confused tabii yolun ortasında kalmak istemezlerse Wink

Yolda bir sürü kız araba terkerliklerinde , kola kapağı açmakta , agır bir valiz taşıdıklarında daima erkeklerden yardım isterler erkekler katlanmak zorundadır

Kız evi naz evi derler erkekler kızların nazlarına katlanmak zorundadırlar Wink

Bir erkek daima romantik olmalıdır yoksa karşısındaki kızı kaybeder Wink

Erkekler kızların tanıştıklarında ilk giydigi kıyafeti Rolleyes , ilk sinemaya gittikleri tarihi Shy her zaman bilmek zorundadırlar Wink

Daha çok erkeklerin dezavatntajları var ama hadi erkekler daha fazla kırılmasınlar Big Grin
:DDD saoll
bunlar dezavantaj mı yani Big Grin ayrıca ben kızı kaybetmem, o beni kaybeder Wink
saolSmile ama şaçma gibi geldi şahsen erkek olsaydım kendi hayatımı yaşarım kızımı düşüncem banane neyse neyse saol yinede Big Grin
SaqoL Big Grin
Erkek olmaktan korkuyo insan ama ne kadar zor olursa olsun bir güzel yanı vardır elbetSmile
komik hemde çok
ya erkekleri iyice bitirdiniz ya
niye ki şahsen erkek olsam kız biraz da hatırlasın ben hatırlıyım o hatırlamasın (ii ce erkek oldum ben susuyim en iyisi)Big Grin
Arkadaşlar amacım şaka yapmaktı alınmayın yani =)
Sayfa: 1 2
Referans URL