Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Erkeklerin vefasız oldugu kanıtlandı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Erkeklerin Vefasiz Oldugu Kanitlandi
ABD'de yapılan bir araştırmada erkeklerin ağır hasta eşini terk etme olasılığının kadınlara göre 7 kat fazla olduğu ortaya çıktı.

Daily Mail'in haberine göre araştırmada 500'ün üzerinde evli çiftin kanser veya MS gibi hayatı tehdit eden bir hastalık sürecindeki durumuna bakıldı.

Bu süreçte hasta kadın olduğunda evliliğin sona erme olasılığının daha fazla olduğu tespit edildi.

Çiftlerden birinin MS hastası olduğu 23 boşanmadan 22'sinde hastanın kadın olduğu belirlendi. Evlilikleri sona ermiş 23 beyin tümörü hastasından 18'inin kadın olduğunun saptandığı araştırmada diğer kanser türlerinin olduğu 14 boşanan çiftten hasta olanın 13'nün de kadın olduğu görüldü.

Washington Üniversitesinde yapılan araştırma sonucunda kadının hasta olduğu evliliklerin yüzde 21'inin erkeğin hasta olduğu evliliklerin ise sadece yüzde 3'ünün sona erdiği anlaşıldı.

Araştırmada ayrıca biten bir ilişkinin sağlık üzerindeki olumsuz etkisi de belirlendi. Eşinden ayrılmış hastaların daha çok hastanede kaldığı daha fazla anti depresan kullandığı ve radyoterapi türünden zahmetli tedavi süreçlerini tamamlama ihtimallerinin daha az olduğu belirlendi.
türk erkekleri terketmez ama elin yavurları yapıyor işte
Olabilir,erkek milleti ! Big GrinBig GrinBig Grin

Yok şaka yaptım,abartılmış!
Saçmalık bence..
Bu insanın doğası!
Bir kadın da vefasız olabilir bir erkek te!
Yani bu insanla ilgili bir şey !! .. (:
bende Sibel'e katılıyorum insanla ilgili birşey ama vefasız erkekler vefasız kadınlardan daha fazladır aslında erkeler kendini beğenmiştirler kendilerini kadınlardan üsütün görürler ama ben bu tür erkeklere cahil oldukları için sadece acıyorum
(05-19-2010 03:58 AM)hepsi hayranı pınar demiş ki [ -> ]bende Sibel'e katılıyorum insanla ilgili birşey ama vefasız erkekler vefasız kadınlardan daha fazladır aslında erkeler kendini beğenmiştirler kendilerini kadınlardan üsütün görürler ama ben bu tür erkeklere cahil oldukları için sadece acıyorum ama bu tür erkekler zaten genelde doğuda bulunuyor

biraz yavaş sitede erkeklerde var
(05-26-2010 04:40 AM)eko556 demiş ki [ -> ]
(05-19-2010 03:58 AM)hepsi hayranı pınar demiş ki [ -> ]bende Sibel'e katılıyorum insanla ilgili birşey ama vefasız erkekler vefasız kadınlardan daha fazladır aslında erkeler kendini beğenmiştirler kendilerini kadınlardan üsütün görürler ama ben bu tür erkeklere cahil oldukları için sadece acıyorum ama bu tür erkekler zaten genelde doğuda bulunuyor

biraz yavaş sitede erkeklerde var

Big Grin özür dilerim Smile ama kimseyi kastetmiyorum her erkek aynı değildir...
bende sibele çok ama çok katılıyorum.
herkes bunu yapabilir.
(05-14-2010 09:55 AM)sbl_Hepsi(CEY) demiş ki [ -> ]Olabilir,erkek milleti ! Big GrinBig GrinBig Grin

Yok şaka yaptım,abartılmış!
Saçmalık bence..
Bu insanın doğası!
Bir kadın da vefasız olabilir bir erkek te!
Yani bu insanla ilgili bir şey !! .. (:

KesnLkle katılıyorm (:
Burada kadınların suçu da var erkek boşuyosa sende acımıyacaksın acımayana acımak yokAngry
kızlar, erkekler var burda unutmayınn
Sayfa: 1 2
Referans URL