05-15-2010, 12:45 AM
Konserden once gıttık konser alanına saat 6 gıbıydı.Evren ablaya gorebılırmıyız dedık.Suan sac ve makyajları yapılıyo dedı.Pekı bıttıkten sonra dedık tamam der gıbı ısaret ettı
Bıraz zaman gectı beklıyoruz kapının orda.Baktım EREN gelıyo...Gözlerıme ınanamadım ve soktaydım
) Hedıye almıstım 3 unede
)Onları verdım arkadasım ece ve berılde verdı
) Fotograf cektık
) Cok tesekkur ettı
) Gıderkende opeym sızı dedı optu
) Ben aglıyodum o sırada
) Baska bır sey soyleyemedım gıderken cok tesekkur ederım dedım
) Zaman gectıkten sonra CEMRE cıktı resım cekılebılırmıyız dedık tamam dedı kafasını salladı guldu
) Korumal ızın vermedı ama 
Insallah onlada bır dahakı sefere .) Arkadasım ece YASEMINI gormus el sallamıs yasemın
) Mukemmel bı gundu
)
Konserden sonra kapının onunde cok bekledık cıkmadılar.Korumalara toplu resım cektırelım dedık ıstemedıklerını soyledıler.Istemeseler konserden oncede cıkmazlar ve kımse bı resımle yetınmezdı ızdıham cıkardı emınım .)) Konserde semsıyelerını ve semsıyeden dusen tasları verdıler
) Bana gelmedı 
Ama konser bıtınce su sıselerını aldım.Hıc acılmamıstı ama olsun onların elı degdı ya yeter bana
)
Hala ruya gıbı gelıyor
))
Bıraz zaman gectı beklıyoruz kapının orda.Baktım EREN gelıyo...Gözlerıme ınanamadım ve soktaydım
) Hedıye almıstım 3 unede
)Onları verdım arkadasım ece ve berılde verdı
) Fotograf cektık
) Cok tesekkur ettı
) Gıderkende opeym sızı dedı optu
) Ben aglıyodum o sırada
) Baska bır sey soyleyemedım gıderken cok tesekkur ederım dedım
) Zaman gectıkten sonra CEMRE cıktı resım cekılebılırmıyız dedık tamam dedı kafasını salladı guldu
) Korumal ızın vermedı ama 
Insallah onlada bır dahakı sefere .) Arkadasım ece YASEMINI gormus el sallamıs yasemın
) Mukemmel bı gundu
)Konserden sonra kapının onunde cok bekledık cıkmadılar.Korumalara toplu resım cektırelım dedık ıstemedıklerını soyledıler.Istemeseler konserden oncede cıkmazlar ve kımse bı resımle yetınmezdı ızdıham cıkardı emınım .)) Konserde semsıyelerını ve semsıyeden dusen tasları verdıler
) Bana gelmedı 
Ama konser bıtınce su sıselerını aldım.Hıc acılmamıstı ama olsun onların elı degdı ya yeter bana
)Hala ruya gıbı gelıyor
))