Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: 14.o5.1o :))
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Konserden once gıttık konser alanına saat 6 gıbıydı.Evren ablaya gorebılırmıyız dedık.Suan sac ve makyajları yapılıyo dedı.Pekı bıttıkten sonra dedık tamam der gıbı ısaret ettı Smile Bıraz zaman gectı beklıyoruz kapının orda.Baktım EREN gelıyo...Gözlerıme ınanamadım ve soktaydım Smile) Hedıye almıstım 3 unede Smile)Onları verdım arkadasım ece ve berılde verdı Smile) Fotograf cektık Smile) Cok tesekkur ettı Smile) Gıderkende opeym sızı dedı optu Smile) Ben aglıyodum o sırada Smile) Baska bır sey soyleyemedım gıderken cok tesekkur ederım dedım Smile) Zaman gectıkten sonra CEMRE cıktı resım cekılebılırmıyız dedık tamam dedı kafasını salladı guldu Smile) Korumal ızın vermedı ama ConfusedConfused Insallah onlada bır dahakı sefere .) Arkadasım ece YASEMINI gormus el sallamıs yasemın Smile) Mukemmel bı gundu Smile)
Konserden sonra kapının onunde cok bekledık cıkmadılar.Korumalara toplu resım cektırelım dedık ıstemedıklerını soyledıler.Istemeseler konserden oncede cıkmazlar ve kımse bı resımle yetınmezdı ızdıham cıkardı emınım .)) Konserde semsıyelerını ve semsıyeden dusen tasları verdıler Smile) Bana gelmedı ConfusedConfused Ama konser bıtınce su sıselerını aldım.Hıc acılmamıstı ama olsun onların elı degdı ya yeter bana Smile)

Hala ruya gıbı gelıyor Smile))
Bende ordaydım Beril , Ece ,Gizem ben takılmıstık =)
Sanırım sen Gizem'dnnBig Grin
Referans URL