Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: 14 MayısSss!! :D ~~'..(( BuRSaa!! )
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
6 bucuk gibi falan kulturparktaydık Big Grin ... Cok heycanLıydım...Kafamda kulise girmek vardı ama beklememize ragmen oLmadı Dodgy SnRa beklerken Pınar abLayLa mesajlasıoduk..Bir turlu bulamıoduk birbirimizi Big Grin SnRa kapılar acıLdı girdik içeri..Oturduk falan...Shnede Pınar abLayı gorduuum Big Grin kostum yanına.."Kulis....Olabilir mi? " dedim..."evren hanıma sor" dedi.."Pki hedieler??"dedim istersen bn weriyim dedi o sırada evren hnım geldı... oLmaz anLamında basını salladı Sad cok uzuLdum..Anneme falan kapris yaptım ama konser baSLayınca costum resmenn Big Grin Pınar abLa tam onumdeydii Big Grin..Snra yer deiştirdik..Yasemin sahneye cıktıııı Big Grin Tezauraatt..Falan.. 158 tne foto cekindimm Big Grin Fatos sudayLa bakışıp duruoDuk Tongue Smile ..Eren ve cemre bna kac kere bakıp goz kırpıp guLduler Big Grin ... Bide elimde telefonu işaret werircesine sallıodum Big Grin eren sureklı donup donup bakıodu..Goz kırpıp gülüoduu Big Grin Big Grin Big Grin ...Knser bitti Sad ...Fatos abLayLa gözgöze geldık..Telefonumun sarjı bitioDu.. Sad ...Hemen Fatos abLaa! Fotograf cekinebiLir miyizz?dedim tabi ,btanem dedı Big Grin tesekkur ettim güldüü Big Grin ((cok tatlı birii Big Grin )) ..Shne bombostuu Sad ...Su siseleri kaLdı sadece Big Grin gorewliye "KızLarın siselerinden werır mısınız? dedim..Al tbi dedi..Ama werdigi sise acılmamıstıı Sleepy Shneye kostumm Big Grin son kalanıda aLdımm ; bu acıLmıştıı Big Grin ...snra kızların gelıp ımza dgıtmalarını ıstedık ewren hnımdan..Yorgunlar dedi..Babam " o kdr geldık evren hnım bari gelip bikaç imza dagıtsınlar..ayda yılda bi kere gelıosunuz , heweslendıler fln dedii Big Grin ..Snra evren hnım " o zmn bn yolda imzaladıkLarından weriyim dedii Big Grin 3 tne aLdık Big Grin 1 tnesi frklıydıı Big Grin.. Snra mutlu bi şekilde arabaya gidiodukki..Kulis geldı aklımıza agladık..agladık..agladık...Resmen gorewlilerin ayagına kapanmadıgımız kaldı bitek Sad ..Ama gelmedıler kavga gibi bişey cıktı sonra oLayLar buyumesin die arabaya donduuk Big Grin MukemmeLdiii Big Grin
ay süpermis canimSmile))
Bende bir gün grup hepsiyi görmek istiyorum.Insallah o gün gelir ve onlari görürümSmile)))
Çok güzelmiş.Paylaştığın için teşekkürler
KIYAMEEEEEEEEEEEEETEEEEEEEEEEEE KAADAAAAAAAAAAAR HEPSIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SIZLERI COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Vayy , çok spermiş hakkaten Big Grin Drısı basımızaaaa[/align]
çok güzeLL
Gerçekten Çok GüzeLmiş..
payLaştığın için sağoL..
Darısı Başımıza.. Kaç Kez Gördüm ama. Hiç Birine Doyamadım..

Sizi Çok Seviyorum BitaneLerim..Shy
(05-22-2010 07:08 AM)erenci rumeysa demiş ki [ -> ]Çok güzelmiş.Paylaştığın için teşekkürler
Eveeet bende vardııım !
Kulisin önünde az dil dökmedik ağladık sızladık ama olmadı.
bende sahneye güL atmıstım .
Erenm aLdı o gülüüü..
Çok güzelmiş Smile
Sayfa: 1 2
Referans URL