Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Trend Show
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
[/i]Çok küçük bir anı benimkisi,ama kocaman anlam taşıyan bir anı.
kalbimin en muhtesem yerinde saklı o minik ama kocaman bir anlamı olan anı.Ufacık bir görüntüydü.Kalbimde kalan..

Daha konser yerine varmadan,kalbim dolu dolu,kıpır kıpırdı.Hıphızlı atıyordu.Nefesimde farklı birşey vardı.O muhtesem üç melegi görecegim diye.Farklı nefes alıyordum ogün.. Farkı bakıyordum hayata..
Farklı yaşıyordum o günü.. Çünkü üç melegi görecektim.Nefes alırken daha heyecanlı,daha tutkulu.Aşk gibi.Aşk onlar.Ne kadar bağıra bağıra söylemesekte bazen,biliyoruz ki ;onların sevgisi kalbimizde bambaşka.

Konser alanına ayağımı attığım ilk adımda,daha da farklı bir his vardı içimde.Daha çok hayatı seven,onlarla tek YÜREK olan..

Çıktılar ya oraya,kalbim atmıyordu sanki,sular başımdan akıyordu resmen.Onlar için,onların müzikleriyle çoştum,dans ettim.büyülendim..! (:

İmza vakti gelmişti.Alamadım.Ama Biricik melegim ereni görebilmek için.üç melegi görmek için yine orada bekledim.

Önümden bir hızla geçtiler.Ama görebilmek,gülümsemek varmış ki ona
'eren abla' diye seslendiğimde bana gülmüştü.İçten ve sımsıcak..!!!

Buse...
Çok güzelmiş!Shy
Onları görmen bile yeter...Sleepy

Çok şanslısın,ki benim gibi sadece bir kez bile HEPSİ^yi göremeyenler...SleepySleepySleepy
Güzelmiş , bende oradaydım. Hatta izdiham vardı gitmişlerdi sonra Smile
Referans URL