Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Cemre Ablacımm Ne olur okuuuuuuuuu :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Cemre abla suan bunu okuyorsan sana minnettarım Heart
senı cok sevıyorum,cok sırın,tatlı,sempatik,ve o içten gulusun benı öldürüyor..moralım bozuksa hemen senın fotoğraflarına bakıyorum ınanamazsın ama o an pozitif bir ınsan oluyorum (: hayata bağlıyorsun benı..yasama amacım sensın .! sen olmasan dusunemıyorum bır kere senle ınanmayı ogrendım,sevmeyı ogrendım,gerceksevgiyi..Sen kusursuz bır meleksınAngel Ve bızım karsımıza yalan sarkınızla cıktıgınızdan ıtıbaren sızı cok ıyı takıp edıyorum ..Inanın bılgısayarda gece gunduz fotoğraflarınıza bakıyorum taa kii annem hadı yataklara Smile dıyene kadar Big Grin
Senı cok sevıyorum ya cemre abla sana herkes boyle dıyor artık kalıplaştı bu 2 kelime Smile ama bnde cok anlamı var ınan .. senı neden sevdıgımı bıle bılmıyorum ama senı bana ceken bısey var bunu anladım sanırımm Smile
herkes bıntane sen birtane ! dunya bır yana sen bır yana !! Ck olumune yoldayız bız bunun ugruna soz verdım kendıme..tıpki bır gorev gibi..! olumune , sonsuza , yanı hepsicilerin sloganıyla : KIYAMETE KADAR HEPSİ inanın ne yapsanız sızın arkanızdayız,sıze hep destek tam destek..Bu birlik olunca ıste bu ailemiz tamamlanıyor.Kımse bılmezdı bu kadar guclu bır aile olucağımızı..Ama sanırım ki basardık (: Ne mutlu bize...UZUN LAFIN KISASI SEN HERSEYSIN '' HEPSİ GÜZEL SEN ÖZEL''
bunlarda bnm laflarım (: Cemre ablacım ne olur cok uzun dıye okumamazlık etme (: uzun değil aslında ben butun hislerimi yazsam heralde sitenın belleği dolup taşar (: (Kalbimin de doldugu ,taştığı gibi) Big Grin

Hersey Senle Guzel <3Heart
cemre ablammm seni coookkk seviyorum sen benim herseyimsin !!!! seni cookk cokkk seviyorum!!!! lutfen fransaya gelin lutfen
seni çok seviyorummmm lütfen okuuu
Referans URL