Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Gordugun En Guzel Ruyan
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
bu oyunda simdiye kadar aklinizda kalan en guzel ruyanizi yaziyosunuzWink
grup hepsi 2011yil basinda programlara gitmedigi icin ben onlari davet etmisim ve onlar gelmis benim yanimda 1 gun kalmislar
Hepsiyle Konser Yapmami ve ondan sonra onlarin evlerine yasadimm
Dahada cok gordum ama cok uzun...(tabiki hepsi uzerine bir ruyaa)
hepsi yeni klip cekirdi men de kulisdeydim
HEPSININ AZERBAYCANDA KONSER VERECEYINI TELEVIZIONDA GORMUSTUM O COK GUZEL RUYAYDI. ASLINDA COK VAR AMA EN GUZELI BU.
ruyamdaa Erenimi gordum :'(:'(:'(
mmmmm coookk sevdigim ruyalarim ama birisini seciyorumm...

ben cemreydim cigdem yaseminidi ve baska birisi varidi o da erenindi ( o kisiyi tanimiyordum yani okuldan birisidi ) butttuuunnn okulumuzun onunde konser yapmistik ve sonra hepsi geldi bizim yanimiza .. sonra ben cemrenin evine gittim orda yasamaya gittim .. cigdos yaseminin evine gitti orda yasamaya gitti .. obur kiz'da erene gitti orda yasamaya gitii HeartHeart .......... SONRA KAKTIMM VE AGLADIM ( ama o ruya deyilddiii Sad yani gercekten agladim keske gercek olsaydi SadSadSadSadSad )
ayy cnm benim kiyamam sana yaa Heart
hepsi beyaz show da ve ben ordaymisim hepsi ueteri soylerken ben barzrak agliyormusum sonra hepsi beni secti ve yanlarina ldi sonra ben yasmeini yanina oturdum vee bana bir suru soru sordu nerdensin? en cok kimi seviyorsun?.....ve sonra ben onu nekadar svedigimi anlatmisim ama cok uzundu sonra duygulanmis beyaz bile duygulandi sonra ben dayanamadim yaseminin duygulandina ve sarildim oda beni siki siki tutu sonra 1 hafta beni evine davet etti SmileSmileSmile cok guzel ruya
sibos yasemin ve cemre ayni evde yasiyorlarWinkWink
eren de varrmi
Sayfa: 1 2
Referans URL