07-21-2010, 07:41 AM
konsere gittik ben cok heyecanlıyım tel elimde foto cekmek ıcın hepsinin sahneye cıkmasını beqledım cıktı hepsi cıqlık alkıs falan neyse ben ole oturuyom etrafımdakıler hep veLı yada buuk hesi fanları
sonra kızlar kalkıp sahnenın onune qıttıler bende hemen gıttım
hepsi cok yakınımdaydı
bıde guvenlıkler olmasaydı 
ben arada bı foto cektım falan fılan dans edıyorum baqırmaqtan ses tellerım kısıldı artıq xD . konser bittiiiiiiiiiii ben tabbiki hepsiyi bkliom kulisin basında 
cekılıste kazananlarla beraber . sonra 10 kisi aldilar foto cekılmek ıcın sonra 10 kısı daha aldılar ve o 10 kısının ıcınde bende wardım

ıcerı gırdık ben ole etrafa bakiom
sonra:
ben: ya yasemın senı cok sevıyorum yaa
yasemın: güldü ve dediğini hatirlamıom
heyecandan
annem geldı o arnavutkoydeydı tel actım ben kulısteyım dıye geldı şik şak yasemınle benım fotolarımı cekıo
sonra yasemıne sarıldım 

o an ben bittim zaten
cıkarken pınar ablayı gordum kulıste oturmus kola ıcıyodu
bı ara sebnem hanımı gordum ole cıktık bn anlatamam o an ki mutlulugumu sanki gökyüzünde ucuyorum
gelirken yolda en az on defa yoshyle cekıldıqım fotolara baqtım
ve ıste o fotolardn bır tanesi:
![[Resim: 34966136987882998188100.jpg]](http://img42.imageshack.us/img42/2761/34966136987882998188100.jpg)
Uploaded with ImageShack.us

sonra kızlar kalkıp sahnenın onune qıttıler bende hemen gıttım
hepsi cok yakınımdaydı
bıde guvenlıkler olmasaydı 
ben arada bı foto cektım falan fılan dans edıyorum baqırmaqtan ses tellerım kısıldı artıq xD . konser bittiiiiiiiiiii ben tabbiki hepsiyi bkliom kulisin basında 
cekılıste kazananlarla beraber . sonra 10 kisi aldilar foto cekılmek ıcın sonra 10 kısı daha aldılar ve o 10 kısının ıcınde bende wardım

ıcerı gırdık ben ole etrafa bakiom
sonra:ben: ya yasemın senı cok sevıyorum yaa
yasemın: güldü ve dediğini hatirlamıom
heyecandanannem geldı o arnavutkoydeydı tel actım ben kulısteyım dıye geldı şik şak yasemınle benım fotolarımı cekıo
sonra yasemıne sarıldım 

o an ben bittim zaten
cıkarken pınar ablayı gordum kulıste oturmus kola ıcıyodu
bı ara sebnem hanımı gordum ole cıktık bn anlatamam o an ki mutlulugumu sanki gökyüzünde ucuyorum
gelirken yolda en az on defa yoshyle cekıldıqım fotolara baqtım
ve ıste o fotolardn bır tanesi:
![[Resim: 34966136987882998188100.jpg]](http://img42.imageshack.us/img42/2761/34966136987882998188100.jpg)
Uploaded with ImageShack.us