Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: 16 TEMMUZ KONSERİ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
konsere gittik ben cok heyecanlıyım tel elimde foto cekmek ıcın hepsinin sahneye cıkmasını beqledım cıktı hepsi cıqlık alkıs falan neyse ben ole oturuyom etrafımdakıler hep veLı yada buuk hesi fanları Dodgy sonra kızlar kalkıp sahnenın onune qıttıler bende hemen gıttım Smile hepsi cok yakınımdaydı Heart bıde guvenlıkler olmasaydı DodgyBig Grin ben arada bı foto cektım falan fılan dans edıyorum baqırmaqtan ses tellerım kısıldı artıq xD . konser bittiiiiiiiiiii ben tabbiki hepsiyi bkliom kulisin basında Big GrinBig Grin cekılıste kazananlarla beraber . sonra 10 kisi aldilar foto cekılmek ıcın sonra 10 kısı daha aldılar ve o 10 kısının ıcınde bende wardım Smile HeartHeart ıcerı gırdık ben ole etrafa bakiom Big Grin sonra:
ben: ya yasemın senı cok sevıyorum yaa
yasemın: güldü ve dediğini hatirlamıom Big Grin heyecandan
annem geldı o arnavutkoydeydı tel actım ben kulısteyım dıye geldı şik şak yasemınle benım fotolarımı cekıo Big Grin sonra yasemıne sarıldım HeartHeartHeart o an ben bittim zaten Big Grin cıkarken pınar ablayı gordum kulıste oturmus kola ıcıyodu Big Grin bı ara sebnem hanımı gordum ole cıktık bn anlatamam o an ki mutlulugumu sanki gökyüzünde ucuyorum Big Grin gelirken yolda en az on defa yoshyle cekıldıqım fotolara baqtım Big Grin
ve ıste o fotolardn bır tanesi:
[Resim: 34966136987882998188100.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
Heart
süpermiş ya Smile) darısı bizim başımıza Smile
amin Smile
Referans URL