Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Benim Tüm Anılarım (4 tanecik) =)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Sadece 4 anım var Sad
Hepsi Ankara'da yaşandı Big Grin

Neyse anlatıyım Big Grin

Ya 27 Mayıs 2006 (unutmuşum):

Çok birşey olmadı Big Grin poster falan vardı elimde Big Grin Bir süre sonra konseri arkadan izledim daha yakın oluyordu Blush
Sonra ara verdiler.Cemre su içiyo arkaya bizim oraya bakıyor Big Grin Ben deliriyorum cemre cemre diye Big Grin Suyunu bitirdi Big Grin Ben hala deliriyom bize bak diye Big Grin Baktı güldü falan ben heycandna o anları kameraya çekmedim Big Grin
İşte öyleydi konser Big Grin O zaman foto. makinemiz yoktu kameraya çekmiştim.

26 Haziran 2007 Maxland:

Gerçekten süperdi yine arkadan izledim ama bu sefer sahneye çok az bir yer vrdı çok yakındım işte Big Grin
Her saniyeyi kameraya çektim Big Grin Eren sürekli bizim tarafa dönüyordu ben ölüyorum tabi Big Grin
Sonra konser bitti gidecekler arkadan dolanıyorlar tabi bizim ordan ama ben çok yakın olduğum için sahneye sahneden bir indiler direk önümden geçiyorlar ben hemen erene elimi uzatıyorum falan elini yukarı kaldırdı kimler tutarsa dermiş gibi Big Grin
Ben tuttum işte ama geberdim o an Big Grin Hemen tuttuktan sonra arabalarının yanına koştum hemen bindiler ben camı kırcaktım artık Big Grin eren el salladı falan Big Grin
Yine kameraya çekmiştim ama bir türlü pc'ye atamadım işte Sad

8 Haziran 2008 :

Konsere babamla gittim Big Grin Ama foto mak.da kamerada götürmemiştim Sad
Güzel bir konseri ben kulisin önünde bir koltukta oturuyordum Heart
Çoştuk baya sonra ben hemen sahnenin önüne gittim Big Grin
Sonra bizi geri çektiler Big Grin
İşte konser tam bitti vedalaşıyorlar herkes sahneye saldırdı.Kulis boş kaldı 3-4 kız falan girdiler bende girdim Blush
Tam hepsiyi gördük önümüzdeler tam işte sarılcaz falan hemen bi güvenlik çıktı önümüze indirdi bizi Sad
Ne güzel şeyler olcaktı halbuki Dodgy
İşte öyleydi defter falan aldım baya. Big Grin

22 Kasım 2008 (hayatımdaki en süper konserdi ):

Baya erken gittik annem ben kardeşim.Baya hazırlıklıydım bu sefer Big Grin
Tişört bastırmıştım erenli arkaya Selcan Eren Hepsi yazdırmıştım falan Big Grin (sonra annem yıkamış resim gitti yazı kaldı)
Kardeşimde öyle Big Grin Tam içeri gircez İpek'i gördüm (belki tanıyan vardır)
Annemle ablası konuştu falan Big Grin Benim babam gelememişti onun yerine İpek oturdu falan Shy
Kızlar çıktı herkes çoştu falan annem kameraya çekiyor ben fotoya Big Grin
Ben bir an fotoyu unuttum tam eren diye bağırıyordum bi gazeteci çekmiş beni Big Grin
Ben gazeteye çıkınca öğrendim Big Grin
Neyse işte baya süperdi tüm şarkılar biz ipekle delirdik tüm şarkıları ezbere söyliyoruz herkes diyo oturun Big Grin
Bir ara öne fırladık falan Big Grin
İşte öyleydi baya önde oturuyordum.Erene bağırıyorum bakıyo falan hatta bir ara kameraya bakarak dans etmiş falan benimde baya pozum var bakarken Big Grin
İşte ipek hediyesini attı sonra ben gittim eren geldi önüme hemen verdim Big Grin Aldı koydu kenara Big Grin
Konser bitti gidiyoruz dediler gittiler sonra geri şu yeşil siyah falan şeyleri giyip geldiler ben fotoyu unutmuştum artık Big Grin Sonra yerime döndüm baktım kardeşim ağlıyo noldu falan dedim hediyesini verememiş , ben hemen aldım hediyeyi gittim öne.İşte konser biti İpekle vedalaştım gittim eve Sad
Sonra bi hafta sonra falan gazeteyi almış babam gösterdi uçtum sevinçten süperdi işte Big Grin

22 Kasım Eren bana bakıyorken:
[Resim: 234.jpg]

22 Kasım'dan Eren:
[Resim: 270.jpg]

Gazetenin Resmi (bulanık ama kusura bakmayın):
[Resim: 284.jpg]
yaws güzel anı bende vardım hepsinde merak ettiğim su son resimde oglanın arkasında ayakta olan kız gözlüklü mü?
süpeRmiş ya gazete fiLan...((:
sağoL paylaştığın için...
Evet güzelmişSmile
Süpermiş yaaa MükmmeL Darısı Başımızaaa (:
Süper Cok Sanslisin Smile
hayır değil canım =)
teşekkürler arkadaşlar darısı başınıza =)
cok sanslısın yha
Çok şanslısın.Ben daha sefte yapamadm sen 4 olmuşsun..Ne güzel işte Big Grin
Çok Şanslısın Gerçekten Ya Smile
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL