Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Eren Bakıcı Hakkındaki Düşünceleriniz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Eren Bakıcı Hakkındaki Düşüncelerinizi Burada Paylaşabilirsiniz.
Bence Eren çoookk doğal ve güzel biri...Ayrıca sesi ve oyunculuğu muhteşem!!O'nu çok ama çooo..kk seviyorumm.Heart
Tek kelimeyle "mükemmel" birisi o ... Smile
hayatımda önemli büyük bi yere sahip 3 mükemmel insanlardan bitanesi EREN BAKICI
Kısacası o Hersey hersey <3 O benim herseyim Yasama Sebebim anlatamam onu,prensesim o benim,herseyim,o benim icin sanki ulasılmaz biri asla onu göremeyeceğim ama hep icimden seveceğim gibime geliyor.O benim Hayatımın anlamı,Dünyamı aydınlatan bir Günes adeta,Hayatıma Renk veren mükemmeL insan,hatta insan denemez ona bir melek o <3,Her zaman onu büyük bir tutkuyla seveceğim,Ve gün gectikce ne kadar sabırsızlanırsam o Kadar sevgim büyüyor ona <3.Daha cok şey yazmak isterdim ama maalesef buraya Sığmaz.Sevgimi satırlara sığdıramam ben.ben sevgimi kalbime dahi sığdıramıyorum SatırLara asLa sığmaz <3
Onun Hakındaki düşncelerimi dile getiremiyeceğim kadar MÜTİŞ bir insan. 0 çok FarkLı Çok özeL çok GüzeL ÇoK iYimser Çok DoğaL Diyorum ya o eşsiz bir insan onu anlatamıyorum onu hakındaki düşüncelerimi sevigimi güzel bir şekilde haykıramıyorum DiLim tutuluyor ellerim titriyor adını her işittiğimdee... işte ben onu ölesine seviyorum Ki anLamLaştıramıyorum ve ben onun eN çok Onun AnlamsızLığını Sewiyorummm SeNi Canndan Çok seven Ece

Ece Temiz.
Çook çoook iyi biiirii.
Onuu herkeees çoook seviyoorr. Bütün herkesiin hayranlığını üstüne çeken birii ..
Seni seviyoruz Ereen .. Smile)
Onunu için yazacakLaRım romanLaRa desTanLaRa sığmaz ßuRaya nasıL sığsıN meLekTen öTe ßiR vaRLık imkansızLığın ve sevgiNin hatta hayaTımın tek anLamı bnm için
Herşey o . Tam anlamıyla her şey. O kadar doğal o kadar güzel ki . Anlatılamaz bile .
kelimelere sığmayacak akdar muhteşem biri

seni çooook seviyorum....
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL