Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: YouTube için kritik görüşme
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Video paylaşım sitesi Youtube'un yetkilileri Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Youtube temsilcisi Cem Duna ve beraberindekiler, Bakan Yıldırım ile yaklaşık 1,5 saat görüştü.

Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Duna, konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapamayacaklarını belirterek, “Görüşmelerimiz sürecek” dedi.

Youtube internet sitesine erişim, 17 Ocak 2008'de Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesinin kararıyla engellenmişti. Bakanlık, Youtube'un güvenlik belgesi almasını ve vergi mükellefi olmasını da istemişti.
Haber için sağol.
Mağalesef açılmıyo youtube.. Sad
evet açılmıyo youtube
yamalar yukleınce acılıyordu fakat suan açılmıyor bende kac gundur ınatla gırmeye calısıyordum ama gıremedım tabı Smile
Youtube kapalı mıydı ? Big Grin Bana hiç kapanmadı da ... Big Grin ( Nasıl girecem diye sorarsanız özelden ulaşın Smile )
Yasaklanması zaten yanlış.Yasaklanınca hiç girmeyenler bile meraktan girmeye başladı.Bu sitelere devletimiz bir çözüm bulmalı yasakla yasakla nereye kadar.Böyle giderse yasaklana yasaklana girecek site kalmayacak.Pinarcım biraz daha uğraş belki girersinWink.Yasağı delmiş gibi olmayayım ama bende giriliyor.En iyisi fazla detaya girmeyeyim.Sonra devlet baba bu siteyide yasaklarBig Grin
Paylaşımın için sağol canım.
İnşallah açılır ya Confused
açılıyor bende Confused
Sağol ama bendede açılıyor Big Grin
Yasal olmayan yollarla herkes giriyor gerçi ama yasagın kalkması fena olmaz (:
Sayfa: 1 2
Referans URL