07-13-2009, 08:48 PM
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
07-16-2009, 12:49 AM
eReN^m meLeğim seni heRşeyden çok seviyoRum.Sen benim için evRende ki heRşeyden daha çok değerLi ve özeLsin.Seni seviyorum demek yetmiyoR bana. Sana sevgimi anLatmak o kadaR zor ki sığmıyoR bu keLimeLeRe.Benim tek yaşama sebebimsin.Ben sen oLdukça vaRım biRtanem.Sen Nefes aLdıkça ben buRdayım.Seni öLümüne seviyorum.Her zaman da seveceğim.Bana o güLen yüzünü göRmek ,SeninLe aynı havayı soLumak biLe yetiyoR.
Uzaksın özLenensin ama bugün gibi değiL hiç bitmeyecek yaRınlaR kadaR değeRLisin...
Sonsuza Dek eReN^m....
Uzaksın özLenensin ama bugün gibi değiL hiç bitmeyecek yaRınlaR kadaR değeRLisin...
Sonsuza Dek eReN^m....
07-16-2009, 02:42 AM
Tek tanem ;
Yaşadığım sürece ve beni ben yapan sen olduğun sürece bu hayatta karşıma gelecek tüm zorluklarla mücadele edebilirim çünkü benim için sen olduktan sonra o zorluklar bana oyun gibi gelecek tek meleğim .. Tam 4 senedir yani 2005 yılından beri sizi görmeyi o kadar çok istedim ki ama göremedim , olsun bana resmlerin videoların yeter ama en önemlisi aynı dünyada aynı türkiyede aynı gökyüzünü paylaşmak bile yetior bana ..=) Herneyse meleğim seni o kadar çok seviyorum ki bunu kimse anlayamaz .. En değerlimmmsin ..
Melek yüzlüm ..
#^ Tugbæren
Yaşadığım sürece ve beni ben yapan sen olduğun sürece bu hayatta karşıma gelecek tüm zorluklarla mücadele edebilirim çünkü benim için sen olduktan sonra o zorluklar bana oyun gibi gelecek tek meleğim .. Tam 4 senedir yani 2005 yılından beri sizi görmeyi o kadar çok istedim ki ama göremedim , olsun bana resmlerin videoların yeter ama en önemlisi aynı dünyada aynı türkiyede aynı gökyüzünü paylaşmak bile yetior bana ..=) Herneyse meleğim seni o kadar çok seviyorum ki bunu kimse anlayamaz .. En değerlimmmsin ..
Melek yüzlüm ..
#^ Tugbæren
07-16-2009, 02:56 AM
Eren'm...
Adım attığım her yerde,yaşadığım yerlerde,gördüğüm şeylerde,duyduğum müzikte,herşeyede ama herşeyde seni bulmak..Ahh ahh ne kadar güzel birşeydir bir ben bilirim bu duyguyu...
Sen..
Sadece sensin bunuları bana hissettiren..Napıcam ben seninle be meleğim...
O kadar özelsin ki kalbimde bazen dayanılmaz bi ağrı yapıyor sevgin,kaldıramıyorum bazen ama şunu biliyorum ki içimdeki "SEN" herşeye değer...
Seni Seviyorum...
Nükhet
Adım attığım her yerde,yaşadığım yerlerde,gördüğüm şeylerde,duyduğum müzikte,herşeyede ama herşeyde seni bulmak..Ahh ahh ne kadar güzel birşeydir bir ben bilirim bu duyguyu...
Sen..
Sadece sensin bunuları bana hissettiren..Napıcam ben seninle be meleğim...
O kadar özelsin ki kalbimde bazen dayanılmaz bi ağrı yapıyor sevgin,kaldıramıyorum bazen ama şunu biliyorum ki içimdeki "SEN" herşeye değer...
Seni Seviyorum...
Nükhet
07-16-2009, 05:21 AM
Eren'mm
Şu ana kadar seni hiç görmedim ama deliler gibi seviyorum
O güzel gülümsemen asla eksik olmasın o güzel yüzünden
Güzelliğim benim ,
Hayattaki en güzel şeyler hep seninle olsun
Seni çok seviyorum...
Şu ana kadar seni hiç görmedim ama deliler gibi seviyorum

O güzel gülümsemen asla eksik olmasın o güzel yüzünden

Güzelliğim benim ,
Hayattaki en güzel şeyler hep seninle olsun

Seni çok seviyorum...

07-16-2009, 06:49 AM
Herseyim,meLeğim
Seni ne kadar görememis olsamda sana öyle bağlıyım ki anlatamam.
ßenim icin adeta bir meleksin sen.
Şu an ne diyeceğimi gercekten bilmiyorum.deliler gibi asığım sana <3
bir heves değil,gecicek birsey değil bu.Seni tvde gördüğümden beri sana bitiyorum <3
Gözlerin ve gülüsün bitiriyor beni <3 o gözlerin beni benden alıyor.Sen gülünce adeta Dünyanın en mutlu insanı oluyorum.Sen gül yeter <3
Ahh ahh o Güzel gözlerinle bir kez bile olsa bana bakmanı,o icimi ısıtan sıcak gülüsünle bana bir kere de olsa gülmeni o kadar cok isterdim ki..<3 o gün gelsede Görsem Seni <3.Gitgide sabrım tükeniyor,ağlamaktan gözümde yas kalmadı.Aah ahh siteye girip bunları bi okusan Dünyanın en mutlu insanı olucam <3
Bu kadar sey Yazdım Hepsinin özeti Şu olur sanırım;Sen her türlü seye değersin ve ßurada sana deliler gibi hasta olan biri var<3
Seni ne kadar görememis olsamda sana öyle bağlıyım ki anlatamam.
ßenim icin adeta bir meleksin sen.
Şu an ne diyeceğimi gercekten bilmiyorum.deliler gibi asığım sana <3
bir heves değil,gecicek birsey değil bu.Seni tvde gördüğümden beri sana bitiyorum <3
Gözlerin ve gülüsün bitiriyor beni <3 o gözlerin beni benden alıyor.Sen gülünce adeta Dünyanın en mutlu insanı oluyorum.Sen gül yeter <3
Ahh ahh o Güzel gözlerinle bir kez bile olsa bana bakmanı,o icimi ısıtan sıcak gülüsünle bana bir kere de olsa gülmeni o kadar cok isterdim ki..<3 o gün gelsede Görsem Seni <3.Gitgide sabrım tükeniyor,ağlamaktan gözümde yas kalmadı.Aah ahh siteye girip bunları bi okusan Dünyanın en mutlu insanı olucam <3
Bu kadar sey Yazdım Hepsinin özeti Şu olur sanırım;Sen her türlü seye değersin ve ßurada sana deliler gibi hasta olan biri var<3
07-16-2009, 06:55 AM
Eren <3
Seni çok seviyorum seninle büyüdüm ve bende yerin o kadar özel ki...ilk ve tek sana böyle duygular hissediyorum...Gördüğüm anda vuruldum sana...İlk sendin son yine sen olacaksın <3
Birtanesin <3
Seni çok seviyorum seninle büyüdüm ve bende yerin o kadar özel ki...ilk ve tek sana böyle duygular hissediyorum...Gördüğüm anda vuruldum sana...İlk sendin son yine sen olacaksın <3
Birtanesin <3
07-16-2009, 07:27 AM
Her resmine , her gözlerine baktığımda o samimiyet , o güzellik , o içtenlik , o zariflik ..
Beni bambaşka bir Dünyaya götürüyor adeta . Her seferinde.
Bir mum gibi eriyorum deniz berraklığındaki gözlerinde ..
Ve tekrar dönüp bir defa daha kendime söylüyorum...
İyiki seni tanımışım , iyiki eşsiz güzelliğine kapılmışım ve iyiki hayatımı sana adamışım !
Sen doğdun ya.. İşte o zaman pahabiçilemez benim için ..
Seni gördüm ya .. Gördüğüm en güzel insansın benim için ..
Seni hayal ettim ya .. Kurduğum en vazgeçilmez hayaller benim için ..
Senin elini tuttum ya .. Yaşadığım en harika dakikalardı benim için ..
Seni sevdim ya .. Aşkların en güzeli benim için.. ♥ ♥ ♥
Beni bambaşka bir Dünyaya götürüyor adeta . Her seferinde.
Bir mum gibi eriyorum deniz berraklığındaki gözlerinde ..
Ve tekrar dönüp bir defa daha kendime söylüyorum...
İyiki seni tanımışım , iyiki eşsiz güzelliğine kapılmışım ve iyiki hayatımı sana adamışım !
Sen doğdun ya.. İşte o zaman pahabiçilemez benim için ..
Seni gördüm ya .. Gördüğüm en güzel insansın benim için ..
Seni hayal ettim ya .. Kurduğum en vazgeçilmez hayaller benim için ..
Senin elini tuttum ya .. Yaşadığım en harika dakikalardı benim için ..
Seni sevdim ya .. Aşkların en güzeli benim için.. ♥ ♥ ♥
07-16-2009, 07:36 AM
Eren , Seni cok Seviyorum !!! Sana Olan Sevgim gunler gectikce Artiyor !
Sana Olan Sevgimi kimse anliyamaz !!!!! IYIKI VARSIN ERENiiiiiiiiMMM x3.
Sana Olan Sevgimi kimse anliyamaz !!!!! IYIKI VARSIN ERENiiiiiiiiMMM x3.
07-16-2009, 08:06 AM
Eren'm,
Sana olan duygularım anlatılamaz ki ,yaşanır anca meleğim.
O her gülüşünde içimi ısıtan duygu, her bakışında kalbimi kaplayan heyecan...
Seni o kadar çok seviyorum k ne kadar yazsamda anlatılamaz ki meleğim..
Sen kısaca benim hayatım, herşeyim oldun.
Senin bir gülüşün bir bakışın bile insanı o kadar mutlu ediyor ki meleğim..
Her gülüşün öyle değerli ki benim için..
Sen bence bir meleksin herşeyinle..
Gülüşünle, bakışınla, sıcaklığınla, sevimliliğinle..
O kadar farklısın ki herşeyden, beni bağlayan çok şey var sende..
Sadece bunlar değil, satırlara sığmayan bi bağlılık sana olan sevgim..
Sadece şunu bil erenim..
Uzaklarda bi yerlerde senin bir gülüşün bir tebessümün için yaşayan biri var meleğim..
Seni herşeyden çok seviyorum erenim..
Sana olan duygularım anlatılamaz ki ,yaşanır anca meleğim.
O her gülüşünde içimi ısıtan duygu, her bakışında kalbimi kaplayan heyecan...
Seni o kadar çok seviyorum k ne kadar yazsamda anlatılamaz ki meleğim..
Sen kısaca benim hayatım, herşeyim oldun.
Senin bir gülüşün bir bakışın bile insanı o kadar mutlu ediyor ki meleğim..
Her gülüşün öyle değerli ki benim için..
Sen bence bir meleksin herşeyinle..
Gülüşünle, bakışınla, sıcaklığınla, sevimliliğinle..
O kadar farklısın ki herşeyden, beni bağlayan çok şey var sende..
Sadece bunlar değil, satırlara sığmayan bi bağlılık sana olan sevgim..
Sadece şunu bil erenim..
Uzaklarda bi yerlerde senin bir gülüşün bir tebessümün için yaşayan biri var meleğim..
Seni herşeyden çok seviyorum erenim..