Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Hepsi'yle 14 Aralık :))
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
14 Aralık imza gününe gitmiştim.
Geldiğimde çok kalabalıktı,sonra içeri girdim.Bi koltuğa oturdum.Hepsi şarkıları çalıyodu ben heycandan napcamı bilmiyodum.Smile Heycandan ağladım hatta çünkü ilk defa görücektim.Sonra bi baktım Yasemin Ablam sahnede . benim ağzım açık kaldı hemen ayağa kalktım karton hazırlamıştım onu kaldırdım ama Yasemin gördü mü bilmiyorum. Undecided

Sonra sorular soruldu fln. İmza dağıtıcaz dediler. Biz çığlık atıyoruz. Smile
Çok karışık oldu sıraya girmeden gittiler fln. sonra sıra sıra almaya gittik. ben sonlara doğru gittim boşalsın diye ve öyle oldu.

Sıranın en önünde ben vardım. Heycandan hiç bişey hissedemiyodum o derece.Elim ayağım tutmuyo.Smile Sonra sahnenin merdivenlerinden çıkmaya başladım Eren Ablam bana baktı ve gülümsedi ben de ona gülümsedim. Smile Gerçekten çok güzeldi. Smile

Tabi ben hemen Yasemin Ablamın yanına gittim. Napcamı bilmiyorum çok heycanlıydım.Smile
Mektup yazmıştım.Şöyle bi konuşma geçti.
-Yasemin abla sana mektup yazdım. ( Mektubu uzatıyorum.Smile )
-Teşekkür ederiim. Adını söyler misin ? (ahh ahh . Smile )
-Büşra.
[Bişeyler daha konuşmuştuk ama ben heycandan unuttum yarısı gitti Smile ]

Ve bana imzamı verdi. Smile Heycandan bişey söyliyemedim Allah'tan mektup yazmıştım. Smile Yasemin Ablam onu ne kadar sevdiğimi öğrendi ya ölsem de gam yemem. Smile
canım anın çok güzel.darısı başımıza.
Ayy hariiKa bii anii...Hakikaten darisi basimiizaSmile bizede insallah bii imza günü nasip olur =)
çok güzel darısı
basımaSmile
Süper bir anı yaa .. Smile
(07-31-2009 10:06 AM)-ErenKoLiK- demiş ki [ -> ]Ayy hariiKa bii anii...Hakikaten darisi basimiizaSmile bizede insallah bii imza günü nasip olur =)

insallah Sad
süpeermiş canımmm (: Ah Ah bendee erenimee söyLiyebiLsem anca Konserden Konsere ama senn gibi imza gününde hic qdemedim ve konuşamadım SadSad
Gerçekten darısı başımıza Sad
eCeReN[EE demiş ki' pid='8641' dateline='1249259843']
süpeermiş canımmm (: Ah Ah bendee erenimee söyLiyebiLsem anca Konserden Konsere ama senn gibi imza gününde hic qdemedim ve konuşamadım SadSad

Haklisin caniim yaa...Sad
Keske bende bíi Imzaa gününe gide bilseydimSad
Harika orda olmak ne çok isterdim Sad
Sayfa: 1 2
Referans URL