07-29-2009, 12:39 PM
14 Aralık imza gününe gitmiştim.
Geldiğimde çok kalabalıktı,sonra içeri girdim.Bi koltuğa oturdum.Hepsi şarkıları çalıyodu ben heycandan napcamı bilmiyodum.
Heycandan ağladım hatta çünkü ilk defa görücektim.Sonra bi baktım Yasemin Ablam sahnede . benim ağzım açık kaldı hemen ayağa kalktım karton hazırlamıştım onu kaldırdım ama Yasemin gördü mü bilmiyorum.
Sonra sorular soruldu fln. İmza dağıtıcaz dediler. Biz çığlık atıyoruz.
Çok karışık oldu sıraya girmeden gittiler fln. sonra sıra sıra almaya gittik. ben sonlara doğru gittim boşalsın diye ve öyle oldu.
Sıranın en önünde ben vardım. Heycandan hiç bişey hissedemiyodum o derece.Elim ayağım tutmuyo.
Sonra sahnenin merdivenlerinden çıkmaya başladım Eren Ablam bana baktı ve gülümsedi ben de ona gülümsedim.
Gerçekten çok güzeldi. 
Tabi ben hemen Yasemin Ablamın yanına gittim. Napcamı bilmiyorum çok heycanlıydım.
Mektup yazmıştım.Şöyle bi konuşma geçti.
-Yasemin abla sana mektup yazdım. ( Mektubu uzatıyorum.
)
-Teşekkür ederiim. Adını söyler misin ? (ahh ahh .
)
-Büşra.
[Bişeyler daha konuşmuştuk ama ben heycandan unuttum yarısı gitti
]
Ve bana imzamı verdi.
Heycandan bişey söyliyemedim Allah'tan mektup yazmıştım.
Yasemin Ablam onu ne kadar sevdiğimi öğrendi ya ölsem de gam yemem. 
Geldiğimde çok kalabalıktı,sonra içeri girdim.Bi koltuğa oturdum.Hepsi şarkıları çalıyodu ben heycandan napcamı bilmiyodum.
Heycandan ağladım hatta çünkü ilk defa görücektim.Sonra bi baktım Yasemin Ablam sahnede . benim ağzım açık kaldı hemen ayağa kalktım karton hazırlamıştım onu kaldırdım ama Yasemin gördü mü bilmiyorum.
Sonra sorular soruldu fln. İmza dağıtıcaz dediler. Biz çığlık atıyoruz.
Çok karışık oldu sıraya girmeden gittiler fln. sonra sıra sıra almaya gittik. ben sonlara doğru gittim boşalsın diye ve öyle oldu.
Sıranın en önünde ben vardım. Heycandan hiç bişey hissedemiyodum o derece.Elim ayağım tutmuyo.
Sonra sahnenin merdivenlerinden çıkmaya başladım Eren Ablam bana baktı ve gülümsedi ben de ona gülümsedim.
Gerçekten çok güzeldi. 
Tabi ben hemen Yasemin Ablamın yanına gittim. Napcamı bilmiyorum çok heycanlıydım.
Mektup yazmıştım.Şöyle bi konuşma geçti.
-Yasemin abla sana mektup yazdım. ( Mektubu uzatıyorum.
)-Teşekkür ederiim. Adını söyler misin ? (ahh ahh .
)-Büşra.
[Bişeyler daha konuşmuştuk ama ben heycandan unuttum yarısı gitti
]Ve bana imzamı verdi.
Heycandan bişey söyliyemedim Allah'tan mektup yazmıştım.
Yasemin Ablam onu ne kadar sevdiğimi öğrendi ya ölsem de gam yemem.