Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Bilgisayarla İlgili Sorunlarınız
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Bilgisayarla İlgili Yapamadığınız,Sorun Yaşadığınız Tüm Sorunları Burada Paylaşabilirsiniz.
Sizlere elimden geldiğince yardımcı olacağım bilgisayar konusunda Smile
bende yardim edebilirim zaten 24 saat bilgisayar basindayim Big Grin
bnde edebilirim Smile tabii adminler izin werirse
(08-02-2009 12:45 AM)xXxCeMrExXx demiş ki [ -> ]bnde edebilirim Smile tabii adminler izin werirse

Eved bende katiliyorum...Adminler izin verirse yardim edebilirimSmile
Arkadaşlar bence önemli olan sorunu olan arkadaşımızın sorununa cevap bulabilmek Smile Adminler de böyle düşünüyordur bence Smile Eğer bir sorunu olan arkadaşımız olursa hepimiz yardım etmeye çalışacağız Smile
Arkadaslar Benim Pc yi Acmak Icin Dugmeye Basiyorum Sonra Kapaniyor Bi Ses Cikarip Sizce Ne Yapabilirim ?
(08-03-2009 10:41 AM)CEMRE-İDİL demiş ki [ -> ]Arkadaslar Benim Pc yi Acmak Icin Dugmeye Basiyorum Sonra Kapaniyor Bi Ses Cikarip Sizce Ne Yapabilirim ?

Bilgisayarını çok mu kullanıyorsun ? Yani demek istediğim bilgisayarın çok ısınıyor mu ? En önemlisi birkaç saat sonra eski haline dönüyor mu ?
(08-03-2009 10:41 AM)CEMRE-İDİL demiş ki [ -> ]Arkadaslar Benim Pc yi Acmak Icin Dugmeye Basiyorum Sonra Kapaniyor Bi Ses Cikarip Sizce Ne Yapabilirim ?

açtığında kasadan gelen bir ses ise o ses bir arıza olduğuna işarettir hatta sesin kaç defa tekrar ettiğinden de arızanın nereden kaynaklandığını bulabilirsin tavsiyem kasanı daha fazla hasar vermeden bir tamirciye götür o duyduğun ses power supplyın hata sesi arıza var demek
Tesekkurler .. Arkadaslar
Sayfa: 1 2 3
Referans URL