Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Hepsi ile 2 Anım (28.04.2009 / 02.05.2009)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
iiLk aniim Telefon baglantisiyla olduu (28.4.2009)...onlar bir programa katilmisti ve bende ariyim dedim. Sonra aradim, aslinda kendi kendime diyordumki bosuna ariyorsun zaten baglanamam diyordum. Ama sonra sansimi denedim ev aradim, ilk aramayla bi kandin acti ve benimle biraz konustu. Hepsiye ne sorcam fln diye. Sonra benden numarami istedi bende verdim...Bana dediki seni ariyabiliriz. Sonra kapattiktan sonra anladimki numarami yanlis vermisim. Yine aradim ve yine ayni kadin cikti sonra numarami dogru verdim...Yaklasik 3-4 dakkika gecti ve beni aradilar öyle Hepsiyle telefonbaglantisi sayesinde Telefonla konustum.

Simdi ikinci anima gelim (2.5.2009) Ilk Hepsi konserime gittim Almanya Nürnberg konseriydi...Basta konsere gidemicektik 16 yas kücükler giremiyor diye ama sonra Ailemii ikna ettim ve gittik...Sahibi önce bizi iceriye birakmadii, cünkü yasimiz 16 dan kücüktü ama Arkadasimin Annesi ve bizim israrimizla Sagolsun biraktiiLar. Ben ve Arkadasim tabii Sevincten Havalarda ucuyoruz. Neyse girdigimizde fazla kisi yoktu yani ilk gidenlerden biriydim...Sarkii caliyor ve cok karanlik tabii ben ve Arkadasim dans esiyoruz. Saat gece 1-2 oluyor, vee Karsimda Hepsi, diger Hayranlarii gibi bende bagirmaya basliyorum, Video cekemye calisiyorum.
O iki günü Hiicbir zaman unutmicam !!
Ama "Süper" bir Gündüü...Smile
Anıların cok güzelmiş.
Ve telefonla baglanmanda ayrı bir şans bence.. Smile
eet tel.le blanman ciddn büük bi şansa,ne güzl bi anın vaRmış ((:
qhuzum cok sanslisin masallah Smile
ama oo konserde bende vardim Big Grin
AnıLarın süper heLe TeLeFon BğLantısııı (:
Süpermiş .. ! x)
sende de ne şans varmış bee Tongue
Eved o gün sansliydimSmile
Sagolun heheBig Grin