|
Yasemin Yürük'e İletmek İstedikleriniz
|
|
07-04-2010, 04:53 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Yasemin Yürük'e İletmek İstedikleriniz
Yoshy*mMm !!
Seni çok sewiyorum yaaa !! Sen benim tekimsinn !! Bitanemsin !! V A Z G E Ç İ L M E Z İ M S İ N !!! Herbişeyimsin yaaa !! )Seni çok çok çok seviyorum !! Farklı seviyorum seni yaa .. <3Çok farklı !! Off !! Yazıcaklarım buraya sığmıycak heralde ): Ama şunu bilmeni istiyorum !! S e n i G e r ç e k t e n Ç o o o o o o ..... k S e v i y o r u m !! <3<3 Tek.mMm (: <3 |
|||
|
07-17-2010, 09:52 PM
|
|||
|
|||
|
ben senin için o kadar şey yazmak isterdim fakat içimi kağıda dökmeyi pek sevmem seni seviyorum
![]() ![]() yasemin abla
|
|||
|
07-20-2010, 11:28 AM
|
|||
|
|||
|
yasemin bende diğer üyeler gibi seni her şeyden ÇOOK(ailem hariç)
SEVİYORUM.ama son konserinize gelemedi.bu yüzden çook ama çoook üzgünüm.seni her şeyden çooook sevdiğimi unutmaaaaa...SEVGİLERİMLE ![]() Ayşe Berna Göktekin |
|||
|
07-29-2010, 10:09 AM
|
|||
|
|||
|
hani aşk senin için ticari idi bu kadar seni sevenlere bu yapılırmı sana gerçekten acıyorum AMA YİNE DE SENİ SEVİYORUM O AYRI
|
|||
|
08-03-2010, 07:14 AM
|
|||
|
|||
|
yasemin abla seni çok çok çok seviyorum yhaaa.... keşke seninle tanışabilsek.... hayatımda gerçekten en değer verdiğim önce ailem sonra sennn...... sena bayılıyorum süpersinnn
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|

)

yasemin abla
SEVİYORUM.ama son konserinize gelemedi.bu yüzden çook ama çoook üzgünüm.seni her şeyden çooook sevdiğimi unutmaaaaa...